Köp E-vätska till dina E-cigaretter

Många brukar fråga sig själva vad e-vätska består av, och det ska den här artikeln handla om. Man kan köpa e-vätska på nätet, bland annat på https://vapeviking.se/​ för att få den allra bästa sorten, och när det kommer till e-vätska så brukar den även kallas för e-juice. Den här typen av e-vätska eller e-juice är en flytande vätska som man har för att fylla på en elektronisk cigarett. 
Den består av Vegetabilisk glycerin och Propylen glykol och eventuellt nikotin om man vill ha det. ​När den här vätskan kommer i kontakt med cigaretten så kommer den att förångas eller evaporera i tanken som finns i cigaretten för att man ska kunna röka det som finns i den så kallade vätskan.
Så det som är så unikt är att denna e-vätska finns i väldigt många olika smaker och modeller, så det gäller att hitta det som passar för en själv. En rekommendation är att testa många olika e-vätskor för att finna den rätta till ens elektroniska cigarett.

 

E-juice, en vätska med smak!


Många som köper sig en elektrisk cigarett har mer eller mindre sagt att e-vätskan är den komponenten som kommer att ta längst tid att hitta beroende på vad det är man söker. E-vätskan finns idag i hela fyra olika nivåer som består av nikotin, och dessa olika nivåerna är 0, 6, 12 eller så kallat 18 milligram nikotin som brukar finnas i varje 100 milligram e-vätska som finns att tillgå.
Är det som så att det finns för mycket nikotin i den här cigaretten så har många användare märkt av att de känner en viss yrsel samt ett mycket obehagligt obehag i halsen.

 
Något som är väldigt unikt när det kommer till e-juicen är att den finns i flertal olika smaker. Dessa smaker brukar utgöra smaker av bland annat frukt, godis, tobak eller alkohol. Eftersom variationen på detta är väldigt omfattande så kan man kort och gott säga att det alltid finns en smak för någon.